6 عملی نکات در مورد حلقه شنا بادی و توییتر.

سرپرستی فدراسیون پرورش اندام را بعد از وفات استاد عبدالله یعقوبی، تاج محمد آریا فیضی که از ورزشکاران سابقه دا

توسط مدیر سایت در 7 اردیبهشت 1402

سرپرستی فدراسیون پرورش اندام را بعد از وفات استاد عبدالله یعقوبی، تاج محمد آریا فیضی که از ورزشکاران سابقه دار این رشتهاست تا انتخابات سراسری به عهده داشت و از چند سال بدینسو ریاست فدراسیون پرورش اندام را آقای باور هوتک به عهده دارد. نخستین کسانی که فوتبال را در افغانستان پایهگذار ی نمود عبارت بودند از آقای داوی و مولوی عبداللطیف که آنها از جمله شاگردان مکتب حبیبیه کابل بودند و در قلعه حشمت خان به تمرین فوتبال پرداختند. ۲۰۰۵: خسرو بشیری آقای رقابت افغانستان را به دست آورد. غرض مطالعه بیشتر شخصی به نام مرحوم محمد شفیق اقرار کتابی تحت عنوان آموزش جودو قدم به قدم و وحیدالله حریفی کتابی را در مورد جودو در افغانستان به نشر رسانیدهاست. استاد محمدعلی میوند در سال ۱۳۲۹ دست به ایجاد نخستین تیم والیبال در لیسه حبیبیه زد؛ و از آن به بعد تیمهای زیادی در گوشه و کنار کشور بهخصوص در مکاتب ایجاد گردید؛ اولین بار فدراسیون ملی والیبال توسط محترم مرحوم استاد عبدالقیوم علمزوی در ماه سرطان سال ۱۳۵۴ شمسی درافغانستان تأسیس شد. بلندترین قلل افغانستان را به نام نوشاخ به ارتفاع ۷۴۹۲ متر میگویند که در سال ۱۳۸۸ توسط یک گروه ۴ نفری افغان تسخیر گردید. اولین سفر خارجی تیم ملی والیبال کشور افغانستان در سال ۱۳۵۳ هجری شمسی به تاشکند (اتحاد شوروی سابق) بود که اعضای ان تیم عبارت بودند از عبدالقدیر چپ، آدم خان قوای هوای، تجلی نفت وگاز، صوفی عبدالحمید، عطا الله، عبدالله نوابی، حمید منگل، محمد ایوب خشک، بازمحمد، طاهر سبز، عبدالعلی پنجه و جان علم خان بودند.

Th​is  po st was done ᠎with t᠎he help of G​SA Conte᠎nt  G ener᠎ator D emover sion!

بازیکنان نام دار آن دوره عبارت بودند از: تاج محمد؛ محمد نادر نورزاده؛ عبدالحمید صوفی؛ ولایت خان، عبدالله نوابی؛ عطاالله؛ محمد نعیم دنگ؛ آدم خان؛ تجلی نفت و گاز؛ سید منورشاه و غیره میباشد. دوره چهارم: در این دوره استادانی چون محمد قدوس، غلام گنگ، اسد بازو، خواجه سلام، خلیل آرش، محمود شاه، محمد زمان، صوفی غنی و عده یی دیگر استند که کاروان پرورش اندام را پویا نگهداشتند. دوره ششم: در این دوره ورزشکارانی چون شیر محمد، فرید احمد، محمد قادر، محمد ظاهر، فضل احمد فضلیار، وحید، شاه نصیر، محمد عمر زلمی، زیرک، احمد جان و نورالله عیدی و عده یی دیگر با ایجاد کلبها به آموزش ورزشکاران پرداختند. ورزشکاران تکواندو افغانستان در سال ۱۳۸۹ در مسابقات تکواندو که در شهر لکنهوی هند برگزار گردید توانست قهرمانی این رقابتها را به نام خود کند. کنگره رئیس فیفا، دبیر کل و دیگر اعضای کمیته اجرایی فیفا را انتخاب کند. جوانان بیکار وقت فراغت خود را به این بازی مصروف میساختند.

هندبال نوع ورزش است شبه فوتبال اما به عوض پا با دست توپ بازی مینمایند. بزرگسالان نیز ممکن است بخواهند به جای شنا، ساعت­ها روی آب بمانند، که به راحتی با حلقه شنای بادی امکان پذیر است و می­توانند ساعات لذت بخشی را در آب سپری کنند. فدراسیون سپورت افغانستا(به فارسی: Afghan Sports Federation)در سال ۱۹۹۸ در ایالات متحده آمریکا تأسیس گردیده و یک سازمان غیرانتفاعی میباشد. این سلسله از سال ۱۹۴۵ شروع گردیده الی سال ۱۹۹۲ دوام داشت. به همین ترتیب پس از مدتی شاگردان این سه استاد در رقابتهای داخلی و خارجی هم نتایج مطلوب را به دست آوردند. یک مدال طلا را ژو فنگ، که در ۷۵- کیلوگرم آزاد بانوان بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ هم مدال طلا کسب کرده بود و دیگری را ژو چیان کسب کردند. تا آنکه مدال طلا را کسب نمود. ۲۰۱۰: در مسابقات قهرمانی پرورش اندام مردان آسیای جنوبی که در کاتماندو مرکز نپال دایر گردید تیم بدنسازان افغان چهار مدال نقره و پنج مدال برنز را به دست آورد. ۲۰۰۷: دکتر تمیم برندگی مستر افغانستان را به دست آورد. پس از وفات استاد بیغم یکی از شاگردانش به نام عبدالقیوم نیرو لطیف مسؤولیت پیشبرد تمرینات مشت زنی را درین کلپ بر عهده گرفت؛ و نقش خود را درین بازی خوب اجرا کرد.

جای نگرانی نیست و کودک شما به راحتی میتواند بازی کند؛ از این رو مزیت قابل توجهی برای والدین محسوب می­شود و باعث می­شود بهراحتی فرزندان خود را به استخر ببرند. افغانستان در سال ۱۳۵۹شمسی مطابق به ۱۹۸۰ م عضویت فدراسیون جهانی را کسب کرد. استاد حسینی در هجده مارس سال ۲۰۰۶ به همراه دو تن از دوستانش آقایان استاد قاسم حمیدی و سید هادی احمدی عازم تایلند شدند و نام افغانستان را در دفتر سازمان جهانی موای تای به ثبت رسانیدند و استاد سید روحالله حسینی از طرف سازمان جهانی موای تای به عنوان تنها نماینده تامالاختیار در افغانستان معرفی گردید. نخستین مسابقات پرورش اندام با معیارهای پذیرفته شده بینالمللی در سال۱۳۵۵ خورشیدی در کابل ننداری در سه کتگوری قد بلند، قد متوسط و قد کوتاه برگزار شد که در کتگوری قد بلندها استاد شمسالله رحیم پایهگذار پرورش اندام در افغانستان مقام اول، استاد حبیب غفوری مقام دوم و استاد عزیز مقام سوم، در کتگوری قد متوسط استاد رحیم بره کی مقام اول، استاد حیات الله مقام دوم و استاد تاج محمد مقام سوم و در کتگوری قد کوتاه استاد هدایت الله حبیب مقام اول، استاد وحید الله مقام دوم و استاد صادق مقام سوم را به دست آوردند.

اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد بادی شنا کودک لطفا به بازدید از وب سایت ما.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن