تولید سیر سیاه در ایران 1

طرح تولید سیر سیاه مهندسین مشاور پارس رابین، تهیه طرح توجیهی و امکان سنجی ایطرح ایده ها

آن‌ها از سیر سیاه به‌عنوان طعم‌دهنده و برای درمان استفاده می‌کرده‌اند. در سال‌های اخیر این ماده غذایی پرخاصیت و بی‌بو در سراسر دنیا تولید و استفاده می‌شود. سیر سیاه با ارتقای سلامت روده از طریق محتوای پروبیوتیکی که دارد، به هضم و جذب مواد مغذی کمک می‌کند. با این حال، سیر سیاه باید مکمل یک رژیم غذایی متعادل و ورزش باشد، زیرا هیچ غذایی به تنهایی نمی‌تواند کاهش وزن را تضمین کند. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

زنان باردار یا شیرده باید قبل از مصرف مقادیر زیاد سیر سیاه با پزشک زنان و زایمان مشورت کنند، زیرا اثرات آن در این مراحل به خوبی مستند نشده است. مصرف سیر سیاه قبل از غذا نیز می‌تواند به سرکوب اشتها کمک کند و باعث شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و احتمال پرخوری کاهش یابد. نوشیدن آب بعد از سیر سیاه می‌تواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند. آیا سیر سیاه برای لاغری مفید است؟ باید بگوییم که سیر سیاه ممکن است به تنظیم سطح قند خون کمک کند.

مصرف موقت و گاه و بی گاه هر چند مفید است اما باعث کاهش اثرات مثبت سیر سیاه می شود (منبع). در قسمت سیرسیاه تقلبی می‌توانید اطلاعات ارزشمندی در رابطه با سیرهای بی کیفیت و نحوه تولید آن بخوانید. هم اکنون سیر سیاه های صادراتی به صورت مستقیم و غیر مستقیم به کشور های همسایه ، جهان عرب و اروپا صادر می شود. علت صادرات آن هم به خاطر کیفیت و اندازه خوب در کنار قیمت فوق العاده می‌باشد.

درواقع خوردن سیر سیاه خیلی راحت‌تر و مطبوع‌تر از خوردن سیر تازه یا خام است. سیر سیاه طعم شیرین و بافت قابل جویدن دارد و بدون بو است.پلی فنول ها خواص درمانی زیادی دارند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند. تحقیقات خارجی زیادی وجود دارد که تأیید می‌کند که پلی فنول ها اثرات مفیدی روی پیشگیری از سرطان، درمان سرطان، پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی عروقی، کنترل دیابت نوع ۲، پیشگیری از چاقی و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد . سیر سیاه، بویی تند مانند سیر سفید ندارد، معده را نمی‌سوزاند و جزء مواد غذایی است که اخیرا بسیار مورد بحث و توجه قرار گرفته است. تخمیر یک روش طبیعی است که بشر قرن‌ها در تهیه بسیاری از غذاهای مفید مانند کفیر، ماست و ترشی و… استفاده کرده است. مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به‌عنوان یک غذای سنتی قرن‌ها تولید و استفاده کرده‌اند، اما در دهه‌های اخیر وارد بازار جهانی شده است.

با حرارت دادن پیازهای کامل سیر در دمای پایین و رطوبت بالا به مدت چند هفته به دست می آید و در نتیجه حبه هایی به رنگ سیاه و بافت نرم و جویدنی به دست می آید. فرآیند تخمیر نه تنها رنگ و بافت سیر را تغییر میدهد، بلکه طعم و مشخصات تغذیه ای را نیز تغییر می دهد. فرآیند تولید سیر سیاه اولین بار در کره توسعه یافت و از آن زمان به سایر نقاط جهان از جمله ژاپن و ایالات متحده گسترش یافت. عطر و طعم اولیه سیر آن بلافاصله به یک سوپرایز شیرین تبدیل می شود.

با پیروی از این مراحل ساده اما اساسی، می‌توانید سیر سیاه با خواص فوق‌العاده تولید کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوید. ۳- سیر سیاه بایادی از سیر تازه با کیفیت و مرغوب همدان تولید می شود. وقتی برای اولین بار سیرسیاه کم کم مسیرشو به بازار پیدا کرد خیلی‌ها تا چندین ماه بعدش سیرسیاه با کیفیت را از نزدیک ندیده بودند.

سیر را می‌توان نه تنها در غذا بلکه به صورت چای یا دمنوش نیز مصرف کرد. اگر سیر را با یک لیوان آب قورت دهید، فواید زیادی برای سلامتی شما خواهد داشت. سیر سیاه نسبت به سیر سفید و خام دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی بیشتری است.. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی هفتگی کمک می‌کند دفاعتان در برابر بیماری‌های مزمن و استرس اکسیداتیو قوی‌تر شود.


سیر سیاه برای کبد چرب خوبه
سیر سیاه برای ریش
سیر سیاه برای فشار خون
سیر سیاه برای کبد
سیر سیاه برای ریزش مو
سیر سیاه برای چی خوب است
سیر سیاه پرژک
سیر سیاه پوست
سیر سیاه پاکتی
شامپو سیر سیاه پرژک